HFF är illa ute i damtrean!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF som är i skriande poängbehov lämnade WO i den 13:e omgången av Damtrean.

Det ser illa ut för HFF damerna i div.3. I den 13:e omgången så tvingades nästjumbon lämna WO till bortamatchen mot tabellettan Östervåla IF vilket är beklagligt för en så stor klubb som HFF.

– Ja jag vet inte vad jag ska säga? Tjejer som jobbar, sjuka och skadade. Sen finns det vissa damjuniorer som inte vågar spela mot stora tjejer. Jag själv skulle inte delta pga begravning i Boden. Det här är inte något som jag ställer mig bakom. Får man i alla fall ihop en startelva så tycker jag nog att man kan spela. Hamnar vi i samma problem igen då är det bara börja om i femman och då lämnar jag tyvärr över rodret till någon annan, berättar HFF-tränaren Janne Petersson.

Östervåla IF – Håbo FF 3-0

Lämna ett svar