Herrfemman!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: SK Elvan laddar för en ny säsong och känner att beslutet som är taget gällande seriespelets start är på sin plats.

– Såklart trist med säsongen, men tycker beslutet att skjuta på seriestarten är helt korrekt. Det blir ändå en del lite längre matcher. Vi skulle åkt till Norrtälje med bil två gånger i april och sitta tajt i 20 mil känns sådär, berättar SK Elvan-tränaren Per Lygnegård.

Det vinglar fram och tillbaka i beslutet gällande träningsmatcher. Det sägs att man får spela träningsmatcher men än så länge (09-04-2020 kl:07:00) finns inget dokumenterat på UFF hemsida som med säkerhet säger att man får/kan spela.  Hur ser ni på det och hur planerar ni?

– Nu får vi försöka köra lite internmatcher och om UFF säger ok till träningsmatcher så kan vi spela mot några lokala lag, berättar Lygnegård.

Hur ser det ut i laget just nu?

– Vi har gjort en övergång på Stefan Boman (senast i Åsunda). Sen är det två killar och provtränar i detta nu. Hoppas att båda vill då dom sett bra ut på träningarna. Dom flesta är åter i träning efter sina skador. Bara Jocke som inte kommit igång ännu efter sin ljumskskada.

Sedan tidigare så har Lygnegård deklarerat att truppen förändrats.

Förluster:  Christian Pennerborn, Erik Forslund och David Rigo (slutar), men kommer garanterat att ställa upp om det krisar. Sebbe Frisèn har tagit ett uppehåll (minst vårsäsongen).
Nyförvärv: Joel Hendar & Alfred Johansson från Åsunda, Linus Nilsson från Fanna, Marcos Cruz från EIS, Seth Ljunggren och Burac Gencer.

Vad händer närmast?

– Förhoppningsvis kommer vi ut på Lådö snart så då blir det ju riktigt härligt att få komma hem igen. skulle ha mött Örsa men den blev inställd… Men om vi får spela träningsmatcher så ska vi försöka få ihop en match mot dom, avslutar SK Elvan tränaren.

Lämna ett svar