Henrik Norell ny tränare i Fanna BK dam

Foto: FBK

Henrik Norell, 44, blir ny huvudtränare i Fanna BK dam. Henrik kommer närmast från Håbo FF:s dam och han tar över Fanna efter Lennart Ramstedt. – Fick ett bra intryck av klubben och des framtidsvision och satsning på Damlaget, säger Henrik

– Vi har haft en väldigt hög kravbild under rekryteringsarbetet och det har därför tagit tid, men nu har vi lyckats knyta till oss en ledare som vi tror på sikt kan få damlaget att lyfta igen. Vi har spännande år framför oss med många unga och duktiga spelare i truppen, säger Johan Olsson, ordförande i Fanna BK.

Nye damtränaren har många tankar kring träningar, matchförberedelser och matcher. Men den gemensamma nämnaren är glädje. Finns inte den är det svårt att nå framgång och den det är en uppfattning som klubben skriver under på.

– Ser fram emot säsongen med Fanna och vi skall försöka hitta glädjen i fotbollen igen. De kommer från en tuff säsong och vi skall jobba hårt för att bli ett spelande lag. Vill göra Fanna till ett lag man vill komma till och inte Lämna.

När kör ni igång och vad har du för känsla inför uppdraget?

– Vi drag igång säsongen 10/1 med ett uppstartsmöte för att sedan rulla igång med träningarna. Det finns stor potential i tjejerna och jag har en god känsla inför 2019, avslutar FBK-tränaren.

Lämna ett svar