Hemvändare klar för EHF!

Bild: Privat

Nu står det klart att Ludwig Isegren vänder hem och avslutar säsongen i EHF.

Efter ungdomsåren i EHF gav sig Ludvig ”Ludde” Isegren ut i Sverige för skola och handboll. Först bar det iväg till Göteborg med framgångar och sedan blev det seniorhandboll i Linköping och Allsvenska RP IF.

Nu står det klart att ”Ludde” stärker upp EHF i avslutningen av seriespelet i Herrettan.

– Det som fick mig att ta detta beslut var att jag inte fick ihop mitt liv runt handbollen och valde då att flytta hem för att få en nystart, berättar ”Ludde”

Hur är det med dagsformen?

– Formen är sådär skulle jag säga, har nyligen kommit tillbaka från en hjärnskakning och bara varit igång sen i julas. Men det blir bättre och jag han göra två matcher i RP, så lite matchtempo har jag i mig, men nu saknas det lite fysik och kondition. Jag jobbar på att bygga upp det för att komma upp på min nivå igen.

Vad hoppas du kunna tillföra laget?

– Jag hoppas att jag kommer tillföra lite rutin, fart och tuffhet från det allsvenska spelet, avslutar ”Ludde”

Tränare Anders Skogäng är såklart nöjd med att få in denna vänsterhänta niometersspelare som nog får beskrivas som en spelande skytt med ett bra defensivt vapen och sylvass i kontringsspelet.

– Absolut positivt med ytterligare en vänsterhand. Det är ju som du säger och det ger ju lite fler dimensioner i spelet.

Lämna ett svar