Hemmatävling i Fjärdhundra.

Nils & Sofia. Bild: Privat

Dans: ENA Bugg & Swing genomförde en hemmatävling i Fjärdhundra.

Förra helgen, den 2 april hade ENA Bugg & Swing hemmatävling i Fjärdhundra. Enasnurren för debutanter och dansare i de lägre klasserna startade på förmiddagen och på eftermiddagen var det dags för Enabuggen som riktar sig till de högre klasserna och de mer meriterade dansarna.

Det var lite spridda resultat för ENA:s del men vi hade några pallar, bl a två vinster i Bugg Junior och Boogie Woogie vuxen C. Vi hade också med oss våra allra yngsta dansare som gjorde debut i tävlingsfacket.

Felix & Lina. Bild: Privat

Felix Freidmann och Lina Granö tog hem en seger i junior C i buggen. De är ett par som just nu går väldigt bra i juniorklass där de har några år kvar, helt enkelt ett spännande par som är på väg upp.

Det är väldigt bra att återväxten är säkrad med tanke på att vårt nuvarande juniopar Valdemar Selgeryd o Amanda Berglind, som utan diskussion är vårt allra starkaste juniorpar, blir vuxna nästa år.

August & Hanna. Bild Privat

I Boogie Woogie Vuxen C säkrade August Selgeryd och Hanna Ardbäck en vinst vilket var väldigt roligt då de inte dansat boogie så länge.

Även om många dansare var duktiga och gjorde sitt allra bästa under dagen så var det nog de yngsta som tog hem mest applåder. Så roligt med alla våra nya par – som sagt – återväxten är säkrad.

Logga

Lämna ett svar