Hemmastarka Södra Trögds IK studsade tillbaka!

Foto: Kent Lundqvist

Sista hemmamatchen för Södra Trögds IK slutade med storseger mot Skuttunge SK i herrfemmans 21:a omgång.

STIK har denna säsong bara en plump på hemmaplan inklusive Upplandscupen och i sista hemmamatchen mot SSK så visade man varför. Hemmalaget rivstartar matchen med att trycka in 1-0 redan i den 3:e matchminuten där Andreas Johansson frispelar Simon Tapper. Med dryga kvarten spelad så ringer det igen. Den här gången är det Albin Persson som friställer tapper som gör 2-0.

SSK tilldöms ganska omgående en straff som Gustav Skans förvaltar och reducerar till 1-2. Darr i matchen? Nääh, STIK har fortsatt bra koll på matchen och kan innan halvtidsvilan stänga densamma efter att Johansson gjort 3-1 efter att Henrik ”Södra” Jowelin nickskarvat fram bollen och Tapper gör sitt tredje mål i matchen till 4-1.

Den andra halvleken blir en ren formalia och innan matchen är över så gör Abdikadir Noor Osman 5-1 och Johansson fastställer slutresultatet till 6-1.

– En ganska bra genomförd match där vi gör en bra första halvlek som avgör. I den andra halvleken stänger vi matchen med 5-1 målet. Glädjande är att vi kan lufta hela bänken gör det bra och vi får vinna sista hemmamatchen är också kul, berättar STIK-tränaren Ronny Pfriem.

Södra Trögds IK – Skuttunge SK 6-1 (4-1)

Målskyttar STIK: Simon Tapper 3, Andreas Johansson 2, Abdikadir Noor Osman.

Varningar: 2-2
Röda Kort: 1-0
Publik: 22

Lämna ett svar