Heaven and hell för Madelene Sagström på Brickyard Crossing GC!

Foto:Privat

Det var verkligen Heaven and hell för Madelene Sagström under den första rundan av Indy Women Tech Championship på Brickyard Crossing Golf Club.

Det svajade betänkligt för Madelene under den första rundan av Indy Women Tech Championship på Brickyard Crossing Golf Club. Tonen slog ann redan på de två första hålen, en sur bogey på första och en skön birdie på andra. Sedan stabiliserade sig spelet och hon gör fyra raka par med mersmak innan hon tillslut rullar i en till birdie på det sjunde hålet. Par på hål åtta innan Madelene avslutar med sin andra bogey för dagen.

Madelene vänder alltså på par och det är ett resultat som inte alls står sig i konkurrensen. Banan är tillsynes lättspelad då scoren är otroligt låga för nivån.

På hemvägen startar det bra med en ny birdie och -1 på totalen. Två par senare så kommer tyvärr en ny bogey på hål 13. Par och en ny birdie på 15:e hålet ger återigen röda siffror. Det skulle dock inte bli mer och Madelene stannar på -1 (71 slag) vilket är blygsamt i sammanhanget. Det krävs nämligen – 6 för en topp 10 placering och -2 för att klara cutten just nu.

Leder tävlingen gör amerikanskan Lizette Salas på -10 (62 slag).

Övriga svenskor: Caroline Hedwall -7, Pernilla Lindberg -5, Camilla Lennarth -2, Dani Holmqvist +1.

Läs också:

Inför med Madelene Sagström >>>

 

Lämna ett svar