HC Liljan studsade tillbaka!

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan studsade tillbaka och vann komfortabelt med 6-0 (3-0,3-0,0-0) över Stortorparna IF i hockeytrean.

Skönt att vi kunde steppa upp direkt efter bottennappet i torsdags. Bra att vi kunde kliva in och driva tempot i matchen då Torparna är ett lag som gärna vill stå still och spela hockey & kontra, berättar Pelle Olofsson.

Det gjorde Liljan som stängde matchen redan i den första med perioden med att göra 3-0 efter mål av Jesper Jensen, Patrik Cederlöv och Andreas Näslund. Den skärpan fick man också med sig in i mellanakten och tangerar den första med att göra 3-0 efter mål av två gånger William Jernberg och ett av Sebastian Andersson.

Detta gav en klar och rättvis 6-0 ledning inför en tredje och sista perioden som trots 26-7 i skott till Liljan slutar 0-0.

Den här lördagen va det faktisk bara 1 lag på banan och det hade nog kunna blivit tvåsiffrigt om skärpan varit på topp i sista perioden då deras 10 gubbar skulle behövt syrgas. Skönt också att vi kunde stänga ner dem och se till så Viktor Blom fick hålla nollan. Nu får vi ladda om under veckan då KTH kommer till Bahcohallen på torsdag där det kommer bli betydligt tuffare, summerar Pelle.

HC Liljan – Stortorparna IF 6-0 (3-0,3-0,0-0)

Skott: 61-24 (17-8,18-9,26-7)

Målskyttar HCL: William Jernberg 2, Patrik Cederlöv, Andreas Näslund, Jesper Jensen, Sebastian Andersson.

Utvisningar: 18 (2:16:0) – 10 (2:2:6)

Publik: 56

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar