HC Liljan möter MB HC i kvalserien!

NU gäller det att HC Liljan samlar ihop sig. Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan som förlorade i första omgången i kvalserien till Hockeytrean borta mot Solna SK möter ikväll MB HC hemma i Bahcohallen.

Det är ett Liljan som är nere för räkning i kvalserien med den starten och funderingarna är många men beslutsamma inför kvällens andra omgången hemma mot MB HC.

– Hockey är en kampsport och man måste tävla för att ha chans att vinna och vi var helt enkelt inte där varken mentalt eller fysiskt, och varför vet ja inte, vi möter inte ett bra lag utan det är vår prestation som inte kommer upp i någon nivå alls. Hela laget underpresterar samtidigt som Solna kämpar och verkligen vill vinna varje puck, hoppas att vi studsar tillbaka redan ikväll på hemmaplan mot MB HC för vi kan så mycket bättre än detta, menar Pelle Olofsson som fortsätter:

– Nu är det vinna resten som gäller om vi vill vara kvar i trean, lättare sagt än gjort i sådana här kval. Men i slutändan är det den som vill mest som kommer ta platsen och viljan att göra jobbet varje byte måste bli avsevärt mycket bättre kommande matcher. Hoppas verkligen vi vet vad som krävs nu och ger detta en chans nu redan ikväll.

HC Liljan vs MB HC 19:50 i Bahcohallen

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar