HC Liljan i vinnarspåret igen!

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan studsade tillbaka och vann med 6-4 (4-1,0-1,2-2) borta mot Stortorparna IF.

Det var nog säsongens sämsta match och så även motståndet som verkligen inte bjöd på något skön spel eller någon inramning, berättar Pelle Olofsson.

Liljan kom till start med lite ändringar i laget sedan förra omgången då man föll med 2-4 mot KTH, Jakob Virtanen stod i mål och Dennis Eriksson ersattes av Oscar Nordling.

Det var Liljan som tog kommandot omgående i matchen och är i en betryggande 4-1 ledning efter den första perioden. Hemmalaget ställer dock en fråga i mellanakten då Liljan tappar tempo och ”Torparna” reducerar till 2-4. I den tredje och sista perioden så skakar hemmalaget fram lite darr i matchen med en ny reducering till 3-4.

Liljan sprattlar då till och avgör matchen med att göra 5-3 och 6-3 innan hemmalaget kan fastställa slutresultatet till 4-6.

Tyvärr som så många gånger förr så hamnar vi i våra motståndares tempo och då är vi rysligt bekväma, tror inte någon var svettig efteråt, dock 3 viktiga och sköna poäng med oss hem som var det viktigast, men tror alla kommer växla upp nåt pinnhål till torsdagens match hemma mot Östervåla, summerar Pelle.

Stortorpspojkarna IF – HC Liljan 4-6 (1-4,1-0,2-2)

Målskyttar HCL: Robin Jernberg 2, Mathias Bärgård, Pontus Lindström, Olof Hansén, Petter Eriksson.
Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar