HC Liljan föll tungt i Hockeytrean!

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan stod inte alls att känna igen i sexpoängsmatchen hemma mot Ormsta HC och förlorade otippat med hela 1-7 (0-4,1-2,0-1).

Liljan var inte alls med när sexpoängsmatchen hemma i Hockeytrean startade och man kan ju undra vad hemmalaget tänkte?

Ja du, ska fråga laget detsamma på träningen ikväll, det är en jätteviktig sexpoängsmatch mot det lag som är oss i hälarna, om inte det vore tändvätska för att tända till? Nu kommer OHC hit supertaggade och vill offra allt för att vinna och gör det ärligt talat utan att varken övertyga eller slita särskilt för att vinna idag då vi inte alls varken ser sugna ut eller vill offra oss för att ta 3 poäng idag, berättar Pelle Olofsson.

Det var underläge med hela 0-4 och Liljan förlorar skotten med 5-18 i den första perioden och matchen såg mer eller mindre avgjord ut. Man gör det en smula bättre i den andra perioden, men när gästerna lyckas göra 1-6 i spel fyra mot fem var det över.

Med den här inställningen och den hockeyn vi presterar mot OCH så blir man lite orolig för avslutningen av serien, men hoppas verkligen gruppen går ut och visar annat kommande vecka som kommer avgöra flipp eller flopp denna säsong. Vi kan inte ens skylla på att vi saknar viktiga kuggar som Andreas Näslund, Jesper Jensen, Sebastian Andersson, Jesper Johansson i denna match då ingen presterar på sin nivå. Nog om denna skit match hoppas alla är revanschsugna denna kommande veckan, avslutar Olofsson.HC Liljan – Ormsta HC 1-7 (0-4,1-2,0-1)

Skott: 31–37 (5-18,12-8,14-11)

Målskytt HCL: William Jernberg.

Utvisningar: 33 (33:0:0) – 37 (4:8:25)

Publik: 62


Övriga resultat & tabell >>>

 

 

Lämna ett svar