HC Liljan avslutade grundserien med en seger och en förlust!

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan avslutade grundserien i Hockeytrean med att förlora borta mot Lidingö under lördagen med 1-4, men vann den sista matchen under söndagen borta mot SDE med 7-5.

Ja, hastigt och lustigt blev den sista matchen flyttad pga. nya serien skall vara lottad idag (måndag), denna match var planerad till onsdag 22/11, men blev nu på en uterink med hönsnät i Danderyd, berättar Pelle Olofsson

Matchen var ganska betydelselös för båda lagen.

Vi åker dit och gör en grym match efter förutsättningarna 11 utespelare och 2 målvakter ( sämst uppslutning i Liljans historia ), men stor eloge till vi som va där och slet. Lägg där till att vi är 25 utespelare och 3 målvakter på pappret så är det lätt att förstår min irritation.

Varför blir det så?

Finns tyvärr skador och sjukdomar som spelar in, men också alldeles för dåliga ursäkter jämtemot varandras tid och respekt, så nu tar vi ett litet möte på onsdag med lite luftning och sen lägger vi första 1/3 delen till handlingarna och ser framåt kommande veckor då vi förhoppningsvis kan träna bra och spela ihop lite femmor som får vara intakta med kontinuitet.

Hur ser ni på fortsättningsserien?

Det är 21 roliga omgångar i fortsättningsserien som börjar nu till helgen där det nu gäller att alla höjer sig och ser till att vi är med från start då det inte finns några slagpåsar på den här nivån längre, avslutar Pelle.

Övriga resultat & tabell >>>

 

One Response to HC Liljan avslutade grundserien med en seger och en förlust!

Lämna ett svar