HBK räckte inte till.

Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Härnevi BK föll borta mot tabellettan Ullfors IK i Damfemman.

– Vi spelar stundtals bra, men större delen av matchen är vi bara medryttare och låter Ullfors få spela sitt spel, berättar HBKs Caroline Mattsson.

Det blir en ganska jämn inledning på matchen, men det är HBK som är starkast och tar ledning. Med 25 minuter spelat så gör Jennifer Björklund 0-1, men svaret från hemmalaget kommer direkt. Louise Rosén kvitterar till 1-1 bara minuten senare.

Det var ett resultat som såg att stå sig in i halvtidsvilan, men i slutsekunderna tar hemmalaget ledningen med 2-1 genom Alva Reis. Inte nog med ett sent ledningsmål i den första halvleken, redan efter två minuter spelat av den andra så gör hemmalaget även 3-1 genom Louise Rosén. Det var inget HBK kunde hämta sig ifrån och hemmalagets Alva Karlsson kunde fastställa slutresultatet till 4-1 i den 72:a minuten.

– Dom har väldigt fysiskt spel och vi får någon form av obefogad respekt för dom. Extra plus till Linnéa Ögren som sliter och gör ett grymt jobb på höger flanken, avslutar HBKs Caroline Mattsson.

Ullfors IK – Härnevi BK 4-1 (2-1)

Målen, 0-1 (25) Jennifer Björklund, 1-1 (26) Louise Rosén, 2-1 (45) Alva Reis, 3-1 (47) Louise Rosén, 4-1 (72) Alva Karlsson.

Varningar: 0-1
Publik: 40

Lämna ett svar