Härnevi BK studsade tillbaka!

Foto: Kent Lundqvist

Härnevi BK startade övertygande och höll spelet uppe, men tyvärr bara i 30 minuter av hemmamatchen i Upplandscupen mot SK Elvan.

–  Vi pratade inför matchen om att vi måste höja snacket och låta bollen gå genom laget så dem får jaga. Det gjorde vi verkligen bra idag och det lönade sig när dem var trötta på slutet, menar HBK tränaren Marcus Karlsson.

Men det var trots ett taggat HBK hemmalaget Nordia som efter en mållös och intetsägande första halvlek tog ledningen med 1-0 genom Robert Ahlström. HBK skulle dock resa sig och komma tillbaka i den andra halvan av matchen. Adrian Hjälte kvitterar till 1-1 och Kevin Nilsson blir matchvinnare när han gör 1-2 i den 71:a minuten.

– Tycker första halvlek är jämn, men i andra visar vi hur bra vi kan vara och tar över helt, berättar HBK tränaren Marcus Karlsson

– Avslagen match där vi hade första, men den blev mållös. Vi tar också ledningen 5 minuter in i andra. Sen tog dem över och vi slutade spela helt enkelt och kom fel i positionsspelet. Skitmatch rent ut sagt, konstaterar IK Nordia tränaren Thomas Wallin.

IK Nordia – Härnevi BK 1-2 (0-0)

Målen: 1-0 Robert Ahlström, 1-1 Adrian Hjälte, 1-2 Kevin Nilsson.

Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar