Hammartång kvar i Fanna BK!

Bild: FBK

Jubilaren och Mittbacksgeneralen Markus Hammartång fortsätter i FBK!

Det här är en del utav stommen i Fanna BK som gör milstolpe i karriären med hela 10 säsonger i klubben. Hammartång har varit med på hela resan från div.5 upp till div.2 i det svartvita och levererat varje match, sällan han missar match eller en träning.

Den vikarierande kaptenen i laget är en fantastisk mittback med otroligt fina fötter och tillslag på bollen. Förutom det så läser han av spelet som ingen annan och bara med det kan han komma långt i sin karriär.

Hur ser du på kommande säsongen och vad är dina förväntningar av den?

-Det kommer bli en spännande säsong med bland annat två heta derbyn som jag ser fram emot.  Jag har ingen vidare koll på lagen i serien men jag vet att vi kommer tävla stenhårt i varje match, sen får vi se hur långt det räcker.

Du gör din tionde säsong i klubben och har varit med hela vägen och lyft upp Fanna dit dom är idag. Hur långt kan det gå?

-Det är bara att hoppas segertåget rullar vidare. Vi ställs inför vår svåraste uppgift hittills men så länge vi är ödmjuka inför uppgiften och tacklar den på rätt sätt så kan det bära långt.

Sportchefen Benjamin Tanovic är såklart nöjd.

– Vi har som tidigare lovat att vi vill satsa på våra grabbar från trakten Enköping och idag består truppen av 2/3 målvakter från Enköping 6/7 av våra backar från Enköping 5/6 av våra mittfältare från Enköping och 3/7 av våra Anfaller är Enköpings söner i Div.2 laget Fanna BK. Det är ca 80 % av laget och vi är väldigt stolta över att kunna hålla det vi lovat från början.

Lämna ett svar