Håbo FF vann mot seriekollega!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF vann träningsmatchen mot seriekollegan och nykomlingen i div.3 Kungsängens IF med 4-1 (2-0).

Det blev seger i träningsmatchen borta mot Kungsängens IF. Slutresultatet skrevs till 4-1 efter en tvåmålsledning i halvtid. Det var stundtals slarvigt åt båda hållen vilket präglade matchbilden. HFF var dock laget som satt i förarsätet och kontrollerade matchen mot KIF som fick inrikta sig på kontringsspel.

HFF tar också ledningen med 1-1 genom Roni Tanrikulu som kyligt chiplobbar över hemmalagets målvakt efter en bra genomskärare från Jonathan Sjögren. HFF hinner också göra 2-0 innan halvtidsvilan efter att Danilo Al-Saed tagit sig förbi på kanten och satt in bollen på Erik Jansson som säkert rullar bollen i mål.

HFF gör som planerat några byten i halvtid och tappar lite struktur i början av andra halvlek vilket gör att KIF har sin bästa period i matchen. Efter en riktig bjudning så reducerar hemmalaget till 1-2 genom Mohammed Siraj och har momenten. Då avgör HFF matchen på en omställning där Roni gör 1-3. HFF hinner sedan även med att göra 1-4 på en straff inslagen av Roni och har även bud på mer.

– Typisk försäsongsmatch med mycket slarv från båda lagen där vi är numret större och ställer om bra, berättar tränare Eric Rode Olsen.

Kungsängens IF – Håbo FF 1-4 (0-2)

Målskyttar HFF: Roni Tanrikulu 3, Erik Jansson.

 

Lämna ett svar