Håbo FF talang klar för div.1 spel!

Foto: Privat

Talangen Oscar Kihlgren lämnar Håbo FF för spel i div.1 med Sollentuna FK de kommande två säsongerna.

Mittfältsdynamon – Oscar Kihlgren i Håbo FF är nu klar för spel i div.1 och det är Sollentuna FK som är den nya adressen.

– Ja det stämmer. Jag har skrivit på ett kontrakt på 2 år med SFK och det känns spännande, berättar Oscar.

Var det ett svårt beslut att lämna din moderklubb?

– Nej jag skulle inte säga att det var ett svårt beslut. Jag kände förra säsongen att jag ville testa mina vingar i högre divisioner. Såklart var det lite tufft. Jag har spelat i klubben sedan jag var 6 år, så jag känner väldigt starkt för den, medger Oscar.

Foto: Kent Lundqvist

Vad har du för känsla nu och varför SFK?

– Det känns väldigt bra. Sollentuna visade tidigt att de var intresserade, och jag kände att de hade ett förtroende för mig, berättar Oscar.

Vemodigt att lämna laget och klubben?

– Ja, verkligen och jag vill passa på att tacka alla spelare och ledare som jag haft under alla dessa år. Speciellt Emil Widström som har vart avgörande för min utveckling, avslutar Oscar.

Håbo FF jobbar vidare med sina förberedelser inför kommande säsong och spelar idag en ny träningsmatch borta mot Kungsängens IF och det är ett par nya spelare med och provspelar för laget/klubben.

– Vi vill ser att vi har tagit något steg till jämfört med matchen mot Sumpan. Att vi håller ihop det lite bättre trots flera byten. Kungsängen spelar i samma serie som oss. Dem vann div 4 förra året. Skulle spelat i södra serien, men blev flyttade till norra serien, berättar tränare Eric Rode Olsen.

Kungsängens IF – Håbo FF 13:15 på Kungsängens IP

 

 

Lämna ett svar