Håbo FF stod upp i sista omgången!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF som är klara för spel i div.3 nästa säsong stod upp bra i sista omgången och pressade tabelltvåan Karlslunds IF hemma på Björkvallen men föll tillslut med 2-4 (1-3).

– Jag är nöjd med att vi står upp på ett bra sätt och visar karaktär trots att vi inte har något att spela för, säger tränare Eric Rode Olsen.

HFF fick lite av en smakstart på matchen då man tog ledningen med 1-0 i den 9:e matchminuten, Jonathan Kroon hittar Jens Hägg som iskallt rundar gästernas målvakt Steffen Alexander Kraus och rullar bollen i öppet mål.

Foto: Kent Lundqvist

Tyvärr kommer en snabb replik av gästerna som kvitterar till 1-1 fem minuter senare genom Sebastian Bichler Bergenhem. Spelet blir lite böljande efter kvitteringen och i det så tar KIF ledningen med 2-1. HFF har sedan bud på kvittering innan halvtidsvilan men istället så kommer 1-3, vilket är lite signifikativt för hemmalagets säsong.

Foto: Kent Lundqvist

I den andra halvleken kommer HFF tillbaka och skapar en del, men det är gästerna som är starkast och kan till slut vinna med 4-2, hemmalagets mål i andra halvlek gjordes av Hägg.

Foto: Kent Lundqvist

– Vi gör en helt ok insats. Stör Karlslund stundtals på ett bra sätt. De var lite hungrigare än oss av naturliga skäl. Men lite mer precision i omställningsspelet hade vi kunnat såra dem ännu mer, avslutar Eric.

Håbo FF – Karlslunds IF 2-4 (1-3)

Målskyttar HFF: Jens Hägg 2

Övriga matcher & aktuell tabell >>>

 

Lämna ett svar