Gustav ”Gurra” Lindberg tillbaka i VIK som vinnare!

Foto: VIK

Enköpingskillen ”Gurra” Lindberg är efter 1,5 säsonger i SHL klubben Linköping HC tillbaka i Allsvenska Västerås IK och det som vinnare.

ESK Hockeyfostrade Gustav ”Gurra” Lindberg är nu åter i Västerås IK för spel i Allsvenskan. Som 17 åring debuterade Lindberg i seniorhockeyn med VIK och är nu två år senare efter en sejour i SHL klubben Linköping där han gjort succé i J20 Superelit och var poängkung.

Lindberg debuterade direkt i hemmamatchen mot Södertälje SK dagen efter och det blev seger direkt.

– Det gick väll helt okej. Visste att jag skulle vara extra forward så fick bara några byten så då gick jag bara in och körde, fick inte tag i pucken så mycket. Riktigt kul och skönt att vara tillbaka hade en bra tid i Västerås förra gången så de känns riktigt roligt att vara tillbaka, berättar ”Gurra”.

Efter någon dag i VIK så var det dags för ny match igår inför hemmapubliken mot Almtuna IS och nu blev det mer förtroende och ”Gurra” gick in i första femman och levererade.

– Kändes bra att få göra poäng och roligt att få spela mycket, sen var de mycket utvisningar i andra perioden så spela inte så mycket då, men riktigt roligt att få en full match, avslutar ”Gurra”.

VIK är nu efter två raka segrar tabellfyra som nykomlingar!

Allsvenskan >>>

Lämna ett svar