Gotland nästa för ESK Hockey!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey som fick en smakstart på säsongen då man i premiäromgången av Hockeyettan vann hemma mot Hanvikens SK ställs idag borta mot Visby/Roma HK.

ESK har efter premiärsegern haft fyra dagars prepp inför kvällens drabbning borta mot Visby.

– Det har varit en bra vecka, vi fortsätter efter planen och gnuggar på de saker vi känner vi behöver höja samtidigt som vi vill förbereda oss för nästa motstånd, berättar ESK-tränaren Robert Kimby.

Vad hoppas ni på för matchbild ikväll?

– Har väl egentligen ingen speciell matchbild vi hoppas på utan jag tror och förväntar mig en match med känslor och hög tävlingsnivå. Tror på två lag som kommer vara beredd att betala priset, menar Kimby.

Hur skall ni ta er till seger?

– För vår del kommer det fortsatt vara viktigt med värderingar och beslut, när kan man ta en risk eller när behöver man spela på säkerhet. Ju bättre lag man möter desto noggrannare behöver man vara, avslutar ESK-tränaren.

Sagt om motståndet:
Ett tippat topplag i Hockeyettan som öppnat säsongen en smula trevande. Vinst med möda mot Trångsund 2-0 på bortais i premiären följdes upp med en stökig förlust borta i toppmötet med Hudiksvall 1-4. Visby Roma har ett mycket intressant lag denna säsong, enligt de flesta så ser laget intressantare ut än på många år även om lagbygget inte är helt klart ännu.

Nya för denna säsongen är:
MV Daniel Marmenlind (Lindlöven).
Backar: Anton Brandhammar (Västerås), Martin Lindberg (BIK Karlskoga).
FWD: Christian Hägg (Mariestad), William Erenrot (Tyringe), Christian Olsson (Hammarby), Zane Jones Sollentuna.

Truppen:

Marcus Johansson, William Warging, Fredrik Juhlin och Dennis Näslund är skadade. Dagens burväktare är Simon S:t Cyr.

Matchfakta:
Visby vs ESK Hockey, Hockeyettan omg.2.
19:00 Visby Ishall.

 

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar