Genrep för ESK!

Tränare Lovisa Delby hoppas att bitarna skall falla på plats. Foto: Kent Lundqvist.

Enköpings SK genrepar idag hemma på Korsängen mot div.2 laget IFK Lidingö.

Det drar ihop sig till seriepremiär i div.1 för ESK som idag genrepar hemma mot Lidingö och tränare Lovisa Delby vill se att bitarna börjar falla på plats.

– Vi har haft ett lite större fokus på anfallsspelet de senaste träningarna, varför jag hoppas att några av de bitarna sätter sig på söndag. Vi har flera nya spelare in i truppen vilket utmanar oss extra i vårt försvarsarbete, där man är van att arbeta på olika sätt beroende på tidigare klubb. Försvarsspelet vet jag kommer bli bättre och bättre match för match, men där behöver vi alla spelare att arbeta hårt och tillsammans!

Förberedelserna inför kommande säsong har dock inte varit en dans på rosor för ESK.

– Vi har haft en tuff försäsong, många förluster som naggar oss i kanten och påverkar spelarnas självförtroende. Jag ser verkligen fram emot söndagens match och hoppas att vi då ska kunna ge oss själva det vi behöver, en seger! Vi har haft en tunn trupp i träning ända fram till för ca 2 veckor sedan vilket har gjort det svårt att få kontinuitet och utveckling i det vi gör. Nu betydligt bättre närvaro och på en gång tycker jag mig se förändring. Spelarna är verkligen fantastiska fotbollsspelare som utvecklas snabbt så snart de går in i regelbunden träning, och det känns kul att snart vara igång ordentligt:-).

Vad hoppas du på idag och hur ser laget ut?

– Vi hoppas på en rejäl fotbollsmatch och att vi kan få ett bra avslut på träningsmatcherna! Spelare till söndagens match är.

MV – Kaisa Nilsson.
Backar – Sara Valencia, Maria Hagman, Ina Burström, Elvina Klaman, Frida Andersson
Mittfält – Leonie Hohenthal, Julia Lindström, Sargonia Solaka, Cheyenne Spade, Sofie Hedengren, Sara Peltokangas
Fw – Kajsa Hall Wistling, Stina Bender.

Enköpings SK – IFK Lidingö 14:00 på Korsängen

 

Lämna ett svar