Gå på kropp istället för att peta med klubban!

Foto: Kent Lundqvist

Efter två veckors speluppehåll tar idag Örsundsbro IF emot Rasbo hemma i herrtreans 6:e omgång.

– Det har varit två bra träningsveckor med bra fart. Vi har fortsatt pratat om vikten av försvarsspelet och var på banan det inte är ok att slarva bort bollen, berättar ÖIF-tränaren Fredrik Andersson.

Vad tror du kommer behövas för att vinna dagens drabbning?

– Tror det är viktigt att ligga tätt på dem och inte bjuda på för stora ytor, gå på kropp istället för att peta med klubban, menar Andersson.

Hur är statusen på truppen?

– Ändringar blir det, fortfarande nån skadad och bortrest, förhoppningsvis får vi med en nygammal spelare som börjat komma igång. Truppen är stor på papperet, men betydligt färre som är tillgängliga för matcher, avslutar ÖIF-tränaren.

Sagt om motståndet:
Har precis som ÖIF fått en ganska skrynklig start på säsongen med 1 poäng på kontot. Tappade en tillsynes säker seger senast då man var i ledning med 4-1 & 6-4 borta mot Rasbo U, men föll med 7-8. Sin vana trogen är man dock alltid få spelare till start och det fäller laget allt som oftast.

Nyheter i truppen:
Som det ser ut nu så är de flesta tillbaka från resor och skador, nu finns det material att jobba med. ÖIF har nu två stommar som börjar sätta sig, hoppas det kan ge resultat mot Hagunda

Matchfakta:
ÖIF vs Rasbo IK U, Herr div.3: 6:e omgången.
13:00 Örsundsbrosporthall.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar