Fyra ERK spelare med mot Tjeckien!

Sverige möter Tjeckien i helgen och Enköpings rugbyklubb har med hela fyra spelare.

För ett par veckor sedan vann Sverige med 19-7 mot Finland. Nu är det dags för andra omgången och Sverige möter i helgen Tjeckien på bortaplan i Prag.

Förbundskapten Claire Cruikshanks har tagit en trupp på 23 spelare och ERK har hela fyra spelare med i truppen: Emma Hellsten Bjur, Sara Lennvall, Emma Skagerlind och Matilda Toresäter som är debutant i truppen.

– Efter vi var klara med ordinarie seriespelet med Enköping fick jag frågan om att vara med damlandslagets träningsgrupp och då vi fått en ny tränare i Claire Cruikshank ville lagledningen att alla i truppen skulle få chansen att visa upp sig inför kommande säsong! Jag tycker att det ska bli väldigt spännande och lärorikt! Då Finland och Tjeckien spelade oavgjort tidigare i år och vi vann över Finland för att par veckor sen så räknar vi med en tuff match, med hopp om vinst ifall vi kan prestera på topp, säger debutanten.

– Sista matchen för i år. Vi satsar så klart på vinst. Vi har en del stora saker att förbättra sedan föra matchen och nu får vi ytterligare en chans att spela ihop oss mer och få fler instruktioner i hur vi ska spela från förbundskaptenen, säger Emma Skagerlind.

Matchen spelas på RC TATRA SMÍCHOV och tid för kickoff är 12.00.

Se matchen här >>>

Lämna ett svar