FSK stod upp mot topplag!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra vann sin första match denna säsong i herrtrean då laget hemmabesegrade IK Stubbhagen med 28-25 (13-13).

– Vi släpper lite för många mål i slutet av matchen vilket är synd, det blev oödigt stora siffror som inte speglar matchen. Berättar tränare Mattias Ahlin.

Matchen mot Vallentuna börjar bra för FSK som rättvist är i ledning med dryga 25 minuter spela.

– Mycket tack vare riktigt bra försvar och målvaktsspel, våra skyttar har en bra period i första. Sista 5 minuterna så tappar vi lite och ligger under med 10-12 i halvtid. Inte dåligt alls tycker vi mot ett så bra lag som dem är, menar Mattias.

Starten av andra blir inte lika rolig. Trots bra lägen så får FSK inte bollen förbi deras målvakt som blir ett riktigt spöke för hemmalaget.

– Vi gör vårt första mål efter 9 minuter i andra och matchen är körd. Nu får vi ett tråkigt uppehåll till 4 februari när vi tar emot Rimbo hemma. Till den matchen så tar vi med oss vårt försvarsspel som var riktigt bra hela matchen. Markus Lindström var bäste målskytt och han var riktigt bra både framåt och bakåt, så ett extra plus till honom, summerar Mattias

Fjärdhundra – Vallentuna HK 18-28 (10-12)

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar