FSK öppnade säsongen med en förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra föll i sin första match för säsongen som nykomlingar i herrfyran borta mot Sala HF.

Det blev tight match där FSK startar bäst med ledning 2-0 i inledningen. Sedan kom hemmalaget tillbaka och det svängde i en målfattig halvlek. När lagen går till halvtidsvila är hemmalaget i ledning med 10-9. Där det är mållöst under de sista fem minuterna.

FSK är bra med under de första sex minuterna av den andra halvleken, men sedan kommer en sekvens som skulle at avgöra matchen. Hemmalaget går sedan från likaläge 12 till ledning med 15-12. Det var ett underläge FSK inte orkade med att hämta in hela vägen och förlorar tillslut med uddamålet.

– Matchen var jämn från minut 1 till 60. Båda lagen hade det svårt med anfallsspelet eller så kan man vända på det och säga att det var två bra försvar. Bakom försvaren fanns det två bra målvakter. Joel From i våran kasse gör premiär som senior och är planens bästa spelare. Det som kom igenom vårt försvar stoppade han gång på gång. Vill även ge Rasmus Dahlström beröm för hans försvarsinsats. Bäst framåt var Alexander Jansson och Kristoffer Alm, berättar FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Sala HF – Fjärdhundra SK 20-18 (10-9)

Målskyttar FSK: Christoffer Alm 5, Marcus Bergström 3, Philip Broman 2, Rasmus Dahlström 2, Fredrik Hellberg 2, Mattias Ahlin 2, Alexander Jansson 2.

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar