FSK föll programenligt!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra hade som väntat inte mycket att sätta emot i bortamatchen mot topplaget Arlanda HK i Herrfyrans 11:e omgång.

– Ja det blev tufft mot Arlanda. Det visste vi på förhand att det skulle bli. Och när vi har halva laget borta och jag får ringa runt och fråga om killar som inte spelar längre och fråga om dom vill ställa upp så kan det bara sluta på ett sätt, berättar FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Det blev aldrig någon match att tala om då hemmalaget sprang ifrån ett starkt reducerat FSK omgående. Med kvarten spelad var det hela 10-3. Det var en ledning som skulle utökas och när lagen går till halvtidsvila är det med hemmafavör 18-4.

FSK spottar upp sig i andra halvlek och dubbar sin målskörd, men det hjälpte föga då hemmalaget var för bra och för starka. Det slutar med en programenlig förlust, men en onödigt stor sådan.

– Tycker ändå att vi håller ner Arlandas mål till låga 30. Det är riktigt bra med tanke på hur bra dom är. Matchen i övrigt är väl ingen som går till världshistorien som den mest spännande. Alla som var med gjorde sitt bästa. Nu har vi den viktigaste matchen för säsongen kvar på söndag. Hoppas på mycket publik som lyfter oss till seger hemma mot Sala, avslutar FSK-tränaren.

Arlanda HK – Fjärdhundra SK 31-12 (18-4)

Målskyttar FSK: Mattias Ahlin 4, Roger Andersson 4, Johan Ahlin 2, Rasmus Dahlström 2.

Publik: 30

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar