FSK avslutade säsongen med förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra fick inkassera ytterligare en förlust i sista omgången av herrtrean när man föll stort borta mot tabellettan Borlänge HK.

– Ja det blev torsk i sista matchen och det var väldigt väntat med tanke på att Borlänge som vi möte, berättar tränare Mattias Ahlin.

Det blev som väntat övermäktigt för div.4 klara FSK att rubba seriesuveränen och div.2 klara Borlänge HK på bortaplan i sista omgången av herrtrean. FSK vara ned i matchen under de två första minuterna då man har 1-1, men sedan gick tåget och hemmalaget sprang iväg till ledning med hela 11-1 innan FSK gör sitt andra mål i matchen genom Philip Broman.

När det är halvtidsvila har BHK stängt matchen helt då dem leder med hela 24-8! Andra halvlek blir lika jobbig för FHS som tillslut förlorar med hela 29 mål.

Dom är obesegrade hela säsongen och vi har vunnit 1 match. Tycker ändå att vi gör en hyfsad match med tanke på att vi åker upp med 5 kanter 1 linje och 3 nior. Andreas (Sandberg) i mål gör många väldigt fina räddningar i andra halvlek. Sista 15 minuterna i första tycker jag att vi gör det riktigt bra. Andra halvlek spelade vi av för att sedan ha en trevlig hemresa och kväll, berättar Mattias.

Hur vill du summera säsongen?

– Säsongen har väll inte riktigt blivit som vi hade önskat. Vi visste på förhand att det skulle bli tufft i div 3. Vi känner att vi har gjort några riktigt bra matcher och några rejäla bottennapp. Vi började riktigt bra efter jul. Kändes som vi var lite på gång. De sista fem matcherna har vi haft riktigt svårt att göra mål framåt, under 20 mål vinner man inga matcher på. Vi har haft runt 10 spelare som alltid har tränat och spelat match. Dem skall ha en stor eloge för att dem har orkat hela säsongen. Finns några spelare till som jag hade hoppats få se på träningarna lite oftare. Vi tar nya tag i div 4 nästa år med några lokala derbyn att se fram emot, avslutar Mattias.

Borlänge HK – Fjärdhundra SK 44-13 (24-8)

Målskyttar FSK: Christoffer Alm 4, Marcus Bergström 2, Philip Broman 2, Rasmus Dahlström 2, Andreas Sandberg, Oskar Andersson, Marcus Hultberg – Dahlgren.

Övriga resultat & matcher >>>

 

Lämna ett svar