Från Norrland till Uppland.

Bild: FBK

Haris Camo 25 år mittfältare från Hudiksvall klar för Fanna BK

Han kommer närmast från Hudiksvalls FF Div.2 där han spelat fyra säsonger och varit en av deras nyckelspelare på mittfältet. Camo är en riktig slitvarg som vinner mycket närkamper och med sin fina högerfot får en otroligt bra känsla att slå fasta situationer. Med sina assists har han avgjort vissa matcher på egen hand och han är en god playmaker på mittfältet.

Till Fanna BK kommer Camo tillföra en bra dimension både anfalls- och försvarsmässigt, han har dessutom ledaregenskaper då han burit kaptensbindeln under sina framgångar för Hudiksvalls FF. Noterbart:
• Säsong 2016 kom Hudiksvalls FF tvåa i div.2 och spelade kvalmatcher för div.1.
• Säsong 2017 kom de trea.
• Säsong 2018 kom de tvåa och spelade kvalmatcher för div.1.
• Säsong 2019 kom de femma. (Camo tog hem DM-titeln med avgörande straff i finalen).

Innan han spelade för Hudiksvalls FF värvades Camo av Selånger FK (som åkte ur div.1 säsong 2013) och spelade med dem säsong 2014 och 2015 i div.2. Han har gjort runt 200 matcher i div.2 och har både rutin och erfarenhet som vi uppskattar, dessutom har han spelat med en förening som hade ambitioner att komma upp till div.1.

Han kommer att höja de andra lagkamraterna och bidra med sin vinnarmentalitet. Haris Camo pluggar statistik på Uppsala Universitet med målet att ta en Master i finansiering om 2 år. Han har en Kandidatexamen i ekonomi och har tidigare jobbat på Sparbanken.

Sportchefen Benjamin Tanovic är såklart nöjd med rekryteringen.

-Från Norrlandsskogarna har vi värvat en duktig fotbollsspelare som med sina spetsegenskaper kan hjälpa oss vinna div.2. Camo verkar vara en ödmjuk kille som kommer passa perfekt in i gruppen och samtidigt vara en god playmaker på mittfältet. Vi har hört positiva saker om honom av Hudiksvalls FF.

Hur känns det att skriva på för just Fanna BK?

-Det känns väldigt bra! Jag känner att jag passar perfekt in i lagets sätt att spela och har samsyn i många saker med personer i ledarstaben, säger Camo.

Varför valde du att spela för Fanna BK?

-För det verkar som ett skönt gäng som vill mycket med sin fotboll och har roligt både på och utanför planen. Jag drogs även till föreningens ambitioner och sätt att vilja driva klubben, framförallt Benjamin Tanovic otroliga engagemang och att jag fick ett trevligt bemötande av de i ledarstaben jag träffade.

Vad kommer Enköping att få se på planen av Haris Camo?

-Ni kommer få se en stark, skicklig och bolltrygg mittfältare som gärna slår dödliga passningar bakom backlinjen, ger goda spelvändningar och som ibland tar ett klassiskt taktiskt gult kort. Jag kommer göra mitt yttersta för att vi ska nå vårt mål med att vinna div.2, avslutar Camo.

Lämna ett svar