Fortsatt utan poäng!

ESK tränare Lovisa Delby besviken över prestationen. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK fick vända hem från Veddestavallen utan poäng efter en svag prestation borta mot Bele-Barkarby FF.

Det fortsätter att grina illa för ESK i damernas div.1. Bortamatchen mot obesegrade Bele var dock ett fall framåt under de första 45 minuterna där laget står upp bra och spelar jämn med hemmalaget. Två riktigt heta chanser skapas också och det är Cheyenne Spede som har båda, på det ena avslutet kommer en klassräddning av hemmalagets målvakt Olivia Waller och det andra avslutet smiter precis utanför målramen.

Istället är det Bele som tar hand om en av sina chanser i den första halvleken då Emelie Brodin gör 1-0 med dryga halvtimmen spelad.

– En helt okey halvlek och ett klart fall framåt i spelet, men vi borde också fått utdelning. Känslan inför den andra halvleken var att Bele såg trötta ut och det ville vi utnyttja med att hålla tempo med bra passningsspel berättar tränare Lovisa Delby.

Så blev det inte alls. ESK fick inte till det alls i det spelet och Bele kunde utan att behöva vara allt för starka i spelet gå fram till ledning med 2-0 och 3-0. Hemmalaget gör också 4-0 i slutskedet av matchen innan ESK tröstmålar genom Ina Burström som fastställer slutresultatet till 4-1.

– Jag är såklart besviken på att vi inte kan leverera bättre fotboll här i andra halvlek. Det handlar om spelet med boll där vi inte klarar av att hålla bollen inom laget med mer än tre passningar innan vi tappar den igen. Då blir det mycket spel defensivt, som vi förvisso i långa stunder klarar av bra, men tillslut så får man ju ge sig då man konstant tappar bollen till hemmalaget som får ställa om på oss, avslutar Lovisa.

Bele-Barkarby FF – Enköpings SK 4-1 (1-0)

Målskytt ESK: Ina Burström

Resultat & tabell >>>

One Response to Fortsatt utan poäng!

Lämna ett svar