Fortsatt poänglöst i div.2!

Foto: Lasse Andersson

Fanna BK fick inte med sig säsongens första poäng i damtvåan när laget var på besök på Gotland.

– Det låter kanske konstigt med tanke på resultatet men ur min synvinkel så är det här vår bästa match hittills i år. Det var inget snack om att vi mötte ett bättre P18, men utifrån våra förutsättningar och med tanke på våra enorma framsteg i spelet är vi nöjda med matchen, berättar spelaren Amanda Westerberg.

FBK spelar stundtals riktigt bra fotboll med många fina kombinationer.

– Ett spel som jag personligen uppskattar enormt. Än så länge äger dessa kombinationer rum lite för sällan så det blir nästa steg att ta i vår utveckling, säger Amanda.

P18 gör två snabba mål i början av matchen och när domare Teddy Larsson blåser för halvtidsvila är det ledning med 4-0 för hemmalaget.

– Det blir lika många mål för dem i andra halvlek, men något som vi ska ha cred för är att vi inte ger upp! Samtliga kämpar till slutsignalen går vilket bevisas då vi gör det sista målet i matchen. Det vi i huvudsak faller på mot P18 skulle jag säga är närkampsspelet. I övrigt var det en supermysig tripp till Gotland med mycket skratt och en fantastisk lagkänsla, avslutar Amanda.P18 IK – Fanna BK 8-1 (4-0)

Målskytt FBK: Mriam Dohan

Varningar: 1-1

Publik: 55

Resultat & Tabell >>>

 

Lämna ett svar