Fortsatt poänglöst i damtvåan.

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK är tyvärr fortsatt poänglösa efter tre spelade omgångar av damernas div.2.

FBK hade en bra känsla och en hög tro på poäng inför hemmamatchen mot Gideonsbergs IF. Insatsen var det inget fel på då laget verkligen jobbade för varandra, men orken och spelet med boll var klent och allt för svagt för att på riktigt kunna hota gästande GIF.

– Jag är lite besviken på att vi inte orkar genomföra denna match som vi vill, men samtidigt så skall jag inte vara det då vi haft svaga förberedelser inför den här säsongen med sjukdomar och annat, berättar tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

GIF var det starkare laget i spelet med boll under de första 45 minuterna och när lagen går till halvtidsvila är gästerna också i ledning med 1-0 efter mål av Lovisa Byman.

FBK jagade sedan en kvittering i den andra halvleken, men närmare än ett farligt avslut efter en hörna kommer inte hemma laget och istället kan gästernas Josefin Dahlin fastställa slutresultatet till 0-2 i den 72:a minuten.

– Vi orkar inte flytta laget som vi vet att vi behöver för att vinna matcher och det är ju den enkla träningen, här behöver vi jobba på med den typen av träning om vi skall kunna vinna matcher. Luften går ur oss efter att vi missar vår kvitteringschans och dem istället gör 0-2. Jag är säker på att vi är på rätt väg och att vi snart kommer att börja ta poäng, avslutar ”Ramen” som ger extra beröm till Pernilla Linder och Louise Görling.Fanna BK – Gideonsbergs IF 0-2 (0-1)

Målen: 0-1 (12) Lovisa Byman, 0-2 (74) Josefin Dahlin.

Publik: 89

Resultat & Tabell >>>

 

One Response to Fortsatt poänglöst i damtvåan.

Lämna ett svar