Fortsatt kräftgång för Grillby.

Foto: Kent Lundqvist

Herrtrean: IBF Grillby tappade en stor ledning och föll borta mot IBK Uppsala Teknologer.

Grillbys kräftgång fortsätter i Herrtrean. I bortamatchen mot Teknologerna så såg det ett tag ut som att man skulle få det att lossna, men allt vände negativt i mitten av matchen.

Det startar bra för Grillby som med två straffar ser till att det är 0-2 med dryga fem minuter spelat. Det gav bra vind i seglen och när Joacim Svensson & Joakim Sundblad sedan ser till att det är 0-4 när lagen går till periodvilan är känslan att det äntligen skall bli en seger.

I mellanakten så startar Grillby bra igen. Förvisso så reducerar hemmalaget till 1-4 genom Lucas Carlström, men det kommer också en omgående replik på det när Isak Ekström gör 1-5 med 6,33 spelat.

Det som händer sedan ringar in kräftgången för Grillby som nu inte alls orkar att stå upp och tappar matchen helt. Innan perioden är slut har hemmalaget reducerat tre gånger om.

Det var bara starten på raset. I den tredje och sista perioden så säckar Grillby ihop fullständigt och hemmalaget kan göra hela 7-0. Med två omgångar kvar är nu Grillby i allra högsta grad inbladande i botten striden gällande ett nytt kontrakt.

IBK Uppsala Teknologer U – IBF Grillby 11-5 (0-4.4-1,7-0)

Målskyttar Grillby: Rasmus Lööv, Daniel Hellén, Joacim Svensson, Joakim Sundblad, Isak Ekström.

Utvisningar: 0x2min – 0x2min

Övriga resultat & Tabell >>>

Lämna ett svar