Fortsatt kräftgång för BHC!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC fortsätter att rasa i Hockeytvåans fortsättningsserie efter förlust med 2-5 (1-3,0-1,1-1) borta mot Åker/Strängnäs HC i sista omgången före uppehållet.

BHC fick ingen bra start på bortamatchen och är i underläge med 1-3 efter den första perioden, man kvitterade hemmalagets 1-0 ledning genom Adrian Sjöqvist.

Återigen en match där vi inte är med från start. Vi släpper in tre kassar på sju skott i första perioden, berättar tränare Lars Billing.

I mellanakten så utökar Åkers sin ledning till 4-1 i spel fem mot fyra och trots att BHC har dubbla chanser att reducera i spel fem mot fyra själva så står sig resultatet efter 40 minuter.

Vi är för trubbiga i special team och kammar noll i powerplay samt släpper ett i boxplay. Vi ställer själva till det i egen zon i uppspelsfasen och bjuder på för mycket chanser, säger Billing.

I den tredje och sista perioden spelar BHC 1-1 med hemmalaget Åkers, men är egentligen inte ens nära att ta poäng.

Vi bommar tre frilägen och har ett par tre i målramen. För lite vinnarskalle och total avsaknad av närkamper från vår sida tyvärr, avslutar en besviken Billing.

Målskytten Adrian Sjöqvist var såklart inte heller speciellt nöjd med resultatet och matchen.

Sjukt tråkigt, vi behövde 3 poäng idag. Dem får göra för lätta mål på oss tycker jag och vi startar med en dålig första period! Sen tar vi faktiskt tag i grejerna och jag tycker inte att Åkers skall vinna med 5-2. Det studsar inte rätt för oss nu och det är otroligt surt!

Åker/Strängnäs HC – Bålsta HC 5-2 (3-1,1-0,1-1).

Skott: 35-49 (7-10,13-20,15-19)

Målen, BHC: Adrian Sjöqvist, Viktor Thim.
Utvisningar: 8 (4:4:0) –  8 (0:2:6)

Publik: 126
Övriga matcher & tabell >>>
http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/8829

Lämna ett svar