Fortsatt kräftgång för Bålsta!

Foto: Kent Lundqvist

Det är fortsatt kräftgång för handbollsherrarna i Bålsta i Herrtrean efter att ha inkasserat en förlust borta mot Sala HF.

BIF kom helt fel in i bortamatchen mot SHF som tidigt gick ifrån till ledning med 4-1 innan BIF fick igång spelet och kunde jämna ut det hela. Med dryga 13 minuter spelat så var det likaläge 5, men då gör hemmalaget ett ryck och är i ledning med 11-5 innan BIF gör sitt nästa mål i matchen. När lagen sedan går till halvtidsvila är det ledning för sala med 14-11.

Det var en tre-fyrabollars ledning som höll sig stabilt fram till det var spelat dryga kvarten av andra halvlek när hemmalaget gör det avgörande rycket. Sala går från ledning 22-19 till 28-19 och den 9 bollarsledningen höll sedan hemmalaget in till slutsignalen.

– Tuff och fysiskt match där det var svårt att hitta den tillåtna nivån. Jämn match fram till 15 minuter kvar. Vi åker på en 2 minuters utvisning och lyckas inte resa oss efter det. De trampar på och vinner sista 15 med 9-3. Sala hade en väldigt duktig mitt 6:a som skapade stora problem för oss, hamnar i situationer i försvaret och gör fel prioritering som deras mitt 6:a utnyttjar väl, berättar BIF-tränaren Martin Morén.

Sala HF – Bålsta IF 31-22 (14-11)

Målskyttar,
BIF: Malte Liebler 6, Rasmus Larsson 4, Zebastian Sultán 4, Joakim Selander 2, Christoffer Alm 2, Daniel Sollander, Simon D Eliasson, Dennis Repa Von Walden, Hugo Flörchinger.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar