Första segern för HFF?

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF jagar första poängen i damtrean kanske kommer dem idag borta mot Knivsta IK?

HFF har lagt en bra träningsvecka bakom sig och är nu laddade för uppgiften.

– Det har varit en bra vecka, några har kört Rehab. Vi har jobbat en del med ansvar kring boll, då vi stundtals har blivit stillastående. Tränat lite fasta och framför allt så har vi försökt jobba med färre tillslag vid spelövningar, berättar HFF-tränaren Henrik Norell.

Vad förväntar ni er för match?

– Det jag har sett av Knivsta IK är att de är snabba i sin omställningar och har Vindsnabba Lina Thoresson på kanten och Kapten Elin Ekman Tanndal som har 8 st fullträffar i år. Så de skall vi hålla koll på.

– Vi har en vinst i Cupen mot Knivsta och en förlust i serien mot Knivsta så jag tror det blir en jämn match. Vi förlorade senast med 1-5 på ett blåsigt konstgräs och släppte in två tidiga mål 0-2 efter bara 17 min. Vi är bättre förberedda och vi skall göra att vad vi kan för att ta med oss poäng och ev. så blir det en nygammal uppställning för att få bättre tryck i offensiven, avslutar Henrik.

Sagt om motståndet:
Tabellfemma med 12 poäng på kontot. 3-3-3 på de 8 omgångar som är spelade. Öppet spelande lag som släpper mycket och gör mycket mål. Läs mer ovan.

Nyheter i truppen:

Ut: Emmy Nordgren Målvakt
IN. Matilda Gejhammar Målvakt

Tidigare möte:

1-5 förlust för HFF.
Läs om den matchen här >>>

Matchfakta:
Knivsta IK vs Håbo FF, Dam div.3, 10:e omgången.
16:00 på Engvallen IP.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar