Första matchen för säsongen på Enavallen för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

ESK spelar idag förta matchen för säsongen hemma på Enavallen mot obesegrade tabellettan Karlbergs BK.

Det är så äntligen dags för ESK att beträda och matcha på Enavallen. För motståndet står en av favoriterna till slutsegern i serien – Karlbergs BK. Att slå ur underläge på hemmaplan där ESK är starka är ingen nackdel och laget är säkerligen revanschsugna på sig själva efter missen i förra omgången borta mot Täby.

Kan man hålla nivån och disciplinen skall man ha en bra chans på poäng, men då gäller spel och hårt arbete i 90 minuter.

ESK har haft en bra träningsvecka och lagt tid på naturgräset.

– Bra vecka tycker jag, där vi invigde gräsplanen. Ska bli jättekul att möta ett såpass bra lag, man får se lite vart man står. Allting tror jag handlar om vilken nivå vi kommer upp i, kommer vi upp i en bra nivå så är vi bra, inget snack om saken. Då kommer vi absolut få ett positivt resultat med oss. Vi måste överlag bli jämnare som grupp och kunna hantera svåra situationer på ett bättre sätt. Löser vi det, kan det bli bra, menar ESK-spelaren Mohammed Ibrahim.

Sagt om motståndet:
En av favoriterna till seriesegern och har öppnat allt enlitg förväntningarna. Leder serien efter tre raka vinster och 9-1 i målskillnad där nyförvärvet från Aspudden/Tellus – Pashang Abdulla gjort hela 6 av lagets mål och Marcus Peterson Kettler har gjort de övriga 3 målen – pass upp!

Matchfakta:
ESK vs KBK 14:00 på Tibblevallen

Lämna ett svar