Första 20 fällde avgörandet!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK som tvingades ringa in spelare under matchdagen för att få ihop lag till bortamatchen mot Västanfors IF i div.2 föll stort.

FBK kom med ett nykomponerat, ungt och oprövat lag till bortamatchen mot VIF och spelade 2-2 under 70 av 90 minuter. Tyvärr fick man en trist inledning under de första 20 minuterna av matchen då man var lite av vilse i pannkakan. Hemmalaget gör 4-0 på dryga 20 minuter och matchen var över, och innan halvtidsvilan har VIF utökat till 5-0.

I den andra halvleken har FBK spelat i ordning på gruppen och då vinner man också sista 45 minuterna med 2-1! Unge Felicia Wängberg och Michaela Lennvall Suomela  gör målen och det får i mörkret ses som en liten ljusstrimma i tunneln.

– Vi har som sagt svårt med organisationen under den första halvtimmen med ett nykomponerat lag och får betala dyrt för det, men sedan är det skapligt efter det. Vi tar ett bra snack i halvtidsvilan och bestämmer att vi skall ha kryss i andra och vinner den med 2-1, det ger hopp. Vi är inte alls nedstämda av detta, alla vet förutsättningarna och det gäller att ha tålamod. Nu kommer det tillbaka en räcka spelare i veckan och redan till nästa helg tror jag att vi kommer bli farliga, säger tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt som ger Linn Taxén, Sandra Wirdby, Felicia Wängberg extra beröm för sina insatser i matchen.
Västanfors IF – Fanna BK 6-2 (5-0)

Målskytt FBK: Felicia Wängberg, Michaela Lennvall Suomela.

Resultat & Tabell >>>

 

Lämna ett svar