Första 10:e fällde FSK!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra får fortsätta jaga första segern efter att åkt på den sjätte raka förlusten i herrtrean borta mot Vallentuna HK som vann med 36-21 (18-9).

– Matchen vill vi bara glömma bort. Vi saknade en del tongivande spelare till matchen så vi var lite kort om folk redan innan matchstart. Det vart inte bättre av att vi fick ett direkt rött kort på Fredrik Nygren redan efter 10 minuter och en knäskada på Fredrik Hellberg efter 15 minuter, berättar tränare Mattias Ahlin

På nytt var det en svag första halvlek som fällde nykomlingen i herrtrean. FSK fick se hemmalaget springa ifrån till 10-2 med dryga 10 minuter spelat av matchen. Under den resterande delen av halvleken spelar FSK jämnt med VHK men är under med 9-18 i halvtid.

I den andra halvleken så försöker FSK göra match av det hela, men det är hela tiden samma avstånd under dem första 8 minuterna och vid ställningen 24-15 till VHK kom det stora raset! FSK gör inte mål på dryga 10 minuter och då är det hela 33-16 till VHK och matchen är definitivt över.

– Matchen var många steg tillbaka spelmässigt mot de senaste matcherna. Vi kom aldrig riktigt in i det på hela matchen. Sen får vi spela med spelare på ovana positioner i 45 minuter, så då blev det som det blev resultatmässigt. Tycker vi har två spelare som är lite bättre än resten av laget och det är Andreas Sandberg i mål och Filip Hagerlind på linjen som gör det riktigt bra, summerar Mattias.

Vallentuna HK – Fjärdhundra SK 36-21 (18-9)

Målskyttar: Markus Lindström 9, Henrik Andersson 5, Filip Hagerlind 3, Joakim Frohm, Philip Broman, Gustav Hansson, Markus Hultberg Dahlgren.

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar