Försäsongen har varit bra!

ESK på väg in i tävlingssäsongen. Foto: Kent Lundqvist

Nye sportchefen i ESK Hockey – Christian Nordenberg är nöjd med försäsongen och ser nu fram emot tävlingssäsongen.

– Ja det är en del som ska falla på plats. Men jag upplever ett organiserat kaos på något sätt. Alla vet vad som ska göras och tar ansvar i det, menar Christian.

Sportchef-Christian Nordenberg. Foto: Kent Lundqvist

Hur har förberedelserna inför en ny säsong varit?

– Förberedelserna har varit bra tycker jag. Alla som är nära laget gör ett kanonjobb varje dag. Hela organisationen känns lite på nytt född. Alla är förväntansfulla och känslan är mycket positiv. Tack vare att truppen va klar tidigt har vi alla haft bra med tid att komma in i det. Vi har haft gott om tid att lära känna varandra, konstaterar Christian.

Vad hoppas du på av säsongen?

Jag hoppas att detta blir en säsong när vi kommer framåt, inte bara i A-lagets prestationer utan som förening i stort. Vi ska växa men måste göra det tillsammans. Såg våra -10:or träna på is i veckan och det va ca: 18 stycken heltaggade blivande hockeyspelare. Våra -05:or va i Charlottenberg och vann en cup i helgen, berättar Christian som fortsätter:

– Vår tjejcup blev en riktig succé både för våra tjejer men också i stort och det lovar otroligt gott för framtiden. Vårt J18 knep ett silver i hemmacupen. Teamet som jobbar med våra cuper har återigen levererat sitt bästa och det är ett engagemang i klubben kan jag lova. Vårt hockeygymnasium som är i fullgång för att utveckla spelarna individuellt och där har Erik Ersberg kommit in och jobbar med målvakterna. Med detta sagt tror jag på en riktigt bra säsong för ESK hockey. Framgång brukar föda framgång och vi är helt klart på rätt väg, avslutar Christian.

 

Lämna ett svar