Förnyat förtroende!

Foto: Privat

Enköpingskillen Theodor Jonsson, 22, har nyss avslutat sin första säsong i storklubben Storvreta IBK i Uppsala. Nu får han förnyat förtroende vilket får ses som en stor framgång.

– Ja, men det ska man väl se som en framgång då Storvreta gör en helt ny satsning både med pengar, spelare och ledare och där är jag en av två huvudansvariga i juniorelitgruppen, berättar Jonsson.

Vad gör att du vill och får jobba vidare i klubben?

– Jag vill jobba vidare med det jag har påbörjat med P01/P02, vi gör en jättebra säsong sportsligt trots det strul som ändå vart denna säsong med en sportchef som har slutat och ny tränare var på väg in osv… Sedan ser jag en jättestor potential i dessa spelare, och den resan vill jag vara med på. Sedan har Storvreta gjort klart med en ny tränare för SSL truppen, Andreas Harnsek som kommer jobba med både mig och juniorerna, allt för att vi ska utvecklas, berättar Jonsson.

Kommande utmaningar och Hur går tankarna gällande din egen framtid som tränare/instruktör?

– Som jag nämnde tidigare så blir det en större utmaning kommande säsong då vi har fått hårdare mål att jobba efter. Men det ser jag som någonting lockade och spännande för min egna del, därför jag valde att förlänga med 2år, menar Jonsson.

Hur mycket är du med och jobbar med SLL laget?

– Säsongen 2017/2018 har jag inte jobbat så hårt med SSL-laget förutom att slussa lite spelare. Säsongen 2018/2019 har jag redan börjat planera med den nya huvudtränaren – Andreas Harnesk, och han vill att vi jobbar tight under hela säsongen och där ska jag få vara med mera, dels för min egna utveckling men ändå vara en hjälp för honom i SSL i olika uppdrag, avslutar Jonsson.

– Theodor passar väldigt bra in i Storvreta juniorstab med sitt stora innebandykunnande och vi är glada att Theodor kommer ingå i vår långsiktiga juniorsatsning, säger vice ordförande Johan Carlström i ett pressmeddelande.

 

 

Lämna ett svar