Formstarkt EIBK vann igen!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK fortsätter att vinna herrtrean och avancerar i serietabellen.

– Det var en bra match. Vi hade bra fart till en början och kom till fina lägen i början, men tappa lite när dem turligt gör 1-0 på deras första riktiga anfall, berättar EIBK-tränaren Johan Lindh.

Hemmalaget får dessutom chansen att utöka sin ledning direkt i inledningen av mellanakten då Alunda tilldöms en straff. Den blir dock resultatlös och minuten senare är det kvitterat till 1-1. Där och då sprang EIBK ifrån och avgjorde den här matchen.

– Vi fortsätter med att spela bra och får utdelning, vinner andra med 7-2, berättar en nöjd Lindh.

I den sista perioden blir det mer avvaktande av EIBK som kan bevaka sin ledning och vinner matchen komfortabel.

– Vi försvarar vi vår ledning bra och den här matchen så straffar vi motståndarna med våra kontringar i sista och det var väl det vi inte lyckades med mot Almunge. Så kul att vårt spel fortsätter att utvecklas och att vi blir bättre. Det var kul att alla 3 femmor gör minst 3 mål vardera och 8 olika målskyttar. Jonathan Piispanen och William Thuurin gör ett jättebra jobb i försvaret och har väldigt bra uppspel, även plus till Lino Montin som var överallt med sin otroliga speed, summerar Lindh.

Alunda IBF U – Enköpings IBK 5-11 (1-0,2-7,2-4)

Skott: 29-28 (10-6,11-13,8-9)

Målskyttar EIBK: Daniel Hellén 2, Emil Ramström 2, Peter Eriksson-Ahlin 2, Fredrik Widberg, Joacim Svensson, Albin Pettersson, Tobias Widberg, Lino Montin.

Utvisningar: 2x2min – 2x2min
Publik: 64

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar