Förlust i seriefinalen!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: Örsundsbro IF fick se sig besegrade i seriefinalen borta mot BKV Norrtälje.

– Ja, det blev torsk mot ett ungt och piggt BKV på en svårspelad mycket blöt gräsmatta, berättar ÖIF-tränaren Göran Westerberg.

Det skulle komma att bli en svängig första halvlek där ÖIF får lite av en drömstart när Carl Johansson gör 0-1 redan i den 7:e minuten. Det såg bra ut fram till det spelats dryga 20 minuter då hemmalaget får lite av maxutdelning under några minuter och kan vända till ledning med 2-1 efter mål av Andreas Ingmarson och Abdimalik Abdulle.

Då svarar ÖIF med att komma tillbaka och vända på steken igen. Minuten senare så kvitterar Stefan Jansson till 2-2 och bara två minuter senare så är ÖIF i ledning igen efter att Johansson tryckt in 2-3 vilket stod sig in i halvtidsvilan.

Andra halvlek hinner knappt starta så har hemmalagets Abdulle kvitterat till 3-3. Sedan står matchen och väger fram till det är kvarten kvar att spela då hemmalaget tar ledningen med 4-3 efter mål av Saber Mahmoud. ÖIF jagar sedan en kvittering, men med fem minuter kvar att spela så punkterar Mahmoud matchen med att göra 5-3.

– Vi gör lite misstag på egen planhalva som dom är väldigt duktiga på att utnyttja. Samtidigt så är vi vassa framåt och har ett par ramträffar och ytterligare två frilägen som vi inte lyckas sätta dit, berättar Westerberg som summerar:

– Vi har inte riktigt dagen och släpper man in fem kassar så är det tufft att ro till sig poäng. Nya tag på fredag på en betydligt bättre fotbollsplan på Åvallen

 

BKV Norrtälje SK 2 – Örsundsbro IF 5-3 (2-3)

Målen, 0-1 (7) Carl Johansson, 1-1 (21) Andreas Ingmarson, 2-1 (27) Abdimalik Abdulle, 2-2 (28) Stefan Jansson, 2-3 (30) Carl Johansson, 3-3 (48) Abdimalik Abdulle, 4-3 (75) Saber Mahmoud, 5-3 (85) Saber Mahmoud.

Varningar: 0-1

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar