Fjärde raka för Loket?

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK spelar idag en borta mot Sandvikens AIK i Herrtvåan och en tuff uppgift är att räkna med.

Det fortsätter dock att vara sjukstuga och stort manfall i truppen inför dagens match mot SAIK.

– Vi har haft manfall på träningarna i veckan både pga sjukdom och jobb. Till matchen så saknas ett par spelare. Kapten Kock är bortrest och Kalle Nissén högt osäker till start då han är sjuk i skrivande stund. På målvaktssidan ser det värre ut! Emil Ekström blev pappa häromdagen och missar fighten. Vår andra MV Emil Lövkvist missar pga jobb. Med på matchen följer Pontus Palmquist, som har tränat med Loket under säsongen på dubbellicens, tillhörandes Grillby IBF, berättar Lokets Anders Iggström.

Vad vet ni om motståndet?

– Sandviken föll ned från ettan förra säsongen, har ett ungt och hungrigt lag som inte har tappat en enda poäng hemma under säsongsinledningen. Jag har inte sett dem spela, men de har en riktig målspruta (Kenny Rådberg) som vi måste stänga ned ytorna för. Vi får dock inte stirra oss blinda på en person för som lag så gör de bra insatser. Bl.a. så vände man 5-8 till seger 13-9 mot svårspelade Borlänge under matchens sista 12 min. De enda lagen de har förlorat mot är samma lag som vi har förlorat mot.

Vad kommer krävas för poäng eller seger och vad hoppas och tror ni på för utgång?

– Ser man till de senaste matcherna så är min förhoppning inför dagen är vi normalt höjer oss ett par snäpp mot bättre motstånd. Kan vi fortsätta producera över hela laget så ska vi ge dem en riktig match, avslutar Iggström.

Match: SAIK vs Lokomotiv Grillby IBK, Herrtvåan, 10:e omgången.
17:00 Arena Jernvallen.

Herrtvåan >>>

Lämna ett svar