Fjärde raka för EIBK?

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK som är obesegrade i Damtvåan spelar idag hemma mot tabellfyran IBK Uppsala Teknologer.

I en haltande tabell där obesegrade EIBK idag spelar sin fjärde match för säsongen i omgång 6 ställs laget på hemmaplan mot tabellfyran Teknologerna.

– Vi har haft 1 veckas uppehåll med matcher, men vi har tränat på ordentligt ändå. Fredrik Andersson har tagit över, iallafall fram till jul, så han har haft upplägg på mycket uppspel och fartfyllda övningar, berättar EIBKs-Louise Andersson.

Hur sugna är ni på match igen?

– Tror alla är extremt taggade på denna match. Efter uppehåll är det enda man längtar efter. Sedan är vi självklart sugna på att ta 3 poäng igen.

Vad kommer krävas för att hålla segerraden intakt?

– Det som kommer krävas är samma som de andra matcherna. Inte gå ut och ställa skorna på planen och underskatta motståndarna. Trots att vi gjort många mål i matcherna så krävs det fortfarande mer fokus på avsluten. Spela vårat spel och inte sänka oss i någons tempo. Vi hoppas på en fartfylld match med mycket folk på läktaren, avslutar Andersson.

Sagt om motståndet:
Skuggar EIBK (två matcher färre spelade) som tabellfyra med 7 poäng på kontot. Har spelat jämna matcher hela vägen och kommer med en förlust i förra omgången mot mittenlagets Stenhagen i bagaget. Har bara gjort 13 mål på fem spelade omgångar.

Nyheter i truppen:
EIBK kommer ha samma lag som mot Björklinge BK senast.

Matchfakta:
EIBK vs IBK Uppsala Tek, Dam div.2, omg:6.
16:30 S:t Ilianshallen.

Damer div.2 >>>

Lämna ett svar