Fjärde raka derbysegern!

Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK visade varför dem är derbykungar i herrfemman då de vann hemma på Trögdsvallen mot Håbo FF.

Nu är det cementerat att Södra Trögds IK är derbykungar i herrfemman då dem tog sin fjärde raka hemma mot HFF. Men någon vidare spänning blev det aldrig. 1-0 kommer redan under den första matchminuten.

– VI jobbade en del med att man faktiskt har fria byten och vi fick en hörna, då skickade vi in Henrik ”Södra” Jowilin med framgång, berättar tränare Nicklas Hallgren.

Hörnan kommer in i boxen och som så många gånger först är ”Södra” först på bollen och gör 1-0 för hemmalaget. Omgående så blir det pyspunka i matchen då Joachim Gustafson gör 2-0 och innan kvarten är spelad så är det hela 4-0 för hemmalaget och matchen är punkterad.

– Grabbarna skall ha en eloge som trots det kör i 75 minuter, sista kvarten blev det lite av gåfotboll. Vi håller en bra skärpa, gör många mål och bjuder inte på något. En eloge också till HFF som trots stort underläge snabbt i matchen krigade på och kämpade i 90 minuter, summerar Hallgren.

Södra Trögds IK – Håbo FF 2 9-0 (6-0)

Målskyttar STIK: Andreas Johansson 3, Henrik Jowelin, Joachim Gustafson, Emanuel Granholm, Simon Tapper, Mattias Lantz Östrand, Patrik Törnevik.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar