Finalkaraktär i sista omgången för HFF.

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF spelar idag sista omgången av damtrean och det är lite av finalkaraktär på bortamatchen mot Rosersberg/Sigtuna IF FK.

– Ja, det är faktiskt den känslan man har i kroppen, trots att vi slåss för att säkra en plats i div. 3. Vi är taggade till hörntänderna och skall ge Rosersberg IK/Sigtuna IF en riktig match 😊, medger HFF-tränaren Henrik Norell.

Vad har ni för känsla i gruppen inför uppgiften & vad har ni lagt tid på i veckan inför denna drabbning?

– Vi har haft en bra träningsvecka med fokus på rörelse utan boll och ansvar för boll. Har även jobbat med få tillslag och ett högt tempo. Det märks att vi har en viktig match i helgen då det smällt rejält på träningarna, berättar Henrik.

Vad kommer avgöra och hur skall ni se till att det blir ni som vinner?

– Vi kommer köra efter samma taktik som överraskade Östervåla och hoppas att vi orkar hålla i det i 90 minuter. Känslan i gruppen har varit bra och jag tror på seger i denna match, och vi vill visa att vi är ett lag som tillhör div.3. Vi har dock haft svårt mot RIK/SIF och vi har respekt för dem. Vi vet samtidigt vilka vi behöver hålla koll på 😊. Jag tror det blir en tuff match med mycket nerv, avslutar HFF-tränaren.

Sagt om motståndet:
Nästjumbo två poäng före HFF. Kommer med ett speluppehåll på två omgångar och är alltså inte i matchtempo. Föll senast med 2-6 hemma mot Östervåla som HFF slog i förra omgången.

Nyheter i truppen:

In: Josefin Sundström och Elin Lager båda tillbaka från sjukdom.

Ut: Frida Rastas(Avstängd 3 gula kort)

Tidigare möte:

1-4 (0-1) förlust hemma för HFF.
Läs om den matchen här >>>

Matchfakta:
Rosersberg/Sigtuna IF FK vs Håbo FF, Dam div.3, 14:e omgången.
13:00 på Råbergsvallen.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar