Femte raka för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey J18 tog sin femte raka seger i div.1 fortsättningsserie när laget hemmabesegrade Visby/Roma HK med 4-0 (0-0,3-0,1-0).

– En bra och viktig seger där alla linorna var med och bidrog starkt, berömmer tränare Mattias Andersson.

ESK som kom med fyra raka segrar visade att dem är bra just nu. Under den första perioden monterar laget ned Visby offensiven som kommer till flest skott, men i bra lägen för hemmakeepern – Daniel Branebo som gör en kanonmatch. Perioden slutar 0-0.

I mellanakten så är det fortsatt mycket puck och skott på mål av Visby, men ESK fortsätter att spela exemplariskt defensivt och kan ställa om på sylvassa kontringar som ger utdelning. Med 11,03 spelat gör Fredrik Blomberg 1-0 och i ganska rask takt så gör hemmalagets unge Jakob Sivander 2-0 och Kavin Nilsson 3-0 vilket tar udden ur gästernas kamp vilja.

I den tredje perioden jaga Visby kontakt och försöker desperat att spräcka hemmalagets nolla men Branebo gör en fortsatt strålande match och nollar gästerna. ESK spelar smart med puck och tillslut så gör man även 4-0 genom unge herr Leo Krants som står sig matchtiden ut.

Skönt att bärga den femte raka segern och som vi gör det. Det är mycket jämn serie så poäng var värda mycket för oss i den här streckmatchen, summerar Mattias som ger unga Sivander (3p), Krantz (1p) och Tim Almgren (3p) extra beröm för sina insatser i matchen.

ESK Hockey – Visby/Roma HK 4-0 (0-0,3-0,1-0).

Skott: 31-33 (6-12,5-13,20-8)

Målskyttar ESK: Fredrik Blomberg, Jakob Sivander, Kevin Nilsson, Leo Krantz.

Utvisningar: 16 (2:8:6) – 33 (2:29:2)

Publik: 76
Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar