FBK tog inte chansen.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfyran: Tabellettan Fanna BK fick inkassera säsongens första förlust borta mot formstarka tabelltrean Sunnersta AIF.

Matchen var egentligen över redan efter 25 minuter då hemmalaget var i ledning med 3-0. Visst FBK reste sig och jämnade ut matchbilden, men det räckte bara till ett mål under de första 45 minuterna.

I den andra halvleken jagade FBK förnyad kontakt, men det skulle inte räck denna kväll. Chanser skapades, men det här var inte Fannas kväll. Hemmalaget kunde istället stänga matchen med att göra 4-1.

– Tuff inledning där vi släpper in mål efter 1 minut. Sen gör dom två snabba till. Däremellan är vi uppe och hotar med flera bra målchanser. Det studsar inte vår väg idag och i andra halvleken orkar vi inte hålla spelet uppe. Vi får tyvärr ett par nya skador med oss från den här matchen, berättar FBK-tränare Ali Fares.

FBK sitter fortsatt i förarsätet och har två omgångar kvar att spela till sig två poäng på kontot för att säkra avancemanget och seriesegern. På söndag 13:00 hemma mot tabellåttan Heby har man första chansen och seriespelet avslutas med borta match mot tabelljumbon Brottby söndagen den 25/9.

Sunnersta AIF – Fanna BK 4-1 (3-1)

Målskytt FBK: Oliver Wikell.

Gula Kort: 5-3
Publik: 111

Övriga resultat och tabell >>>

Lämna ett svar