FBK tar semester som tabelletta.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfyran: Fanna BK kan ta semester som obesegrade serieledare efter en komfortabel seger borta mot Palestinska FF.

– Bra prestation från vår sida där vi följer matchplanen, berättar FBK-tränaren Ali Fares.

Den på förhand så tuffa uppgift med PFF på bortaplan var neutraliserad efter tre minuter. Efter bra spel landar bollen hos en fristående Ismael Abdi Moussa och han gör 0-1.

Eter det så är det mycket FBK och med dryga 20 minuter spelat så kombinerar FBK snyggt och det resulterar i att Micael Tuhkanen kan göra 0-2. Innan halvleken är slut så kan Oliver Wikell stänga matchen med att göra 0-3.

– Vi kommer ut med energi från start och har bra tålamod i spelet med och utan boll. Vi gör ett tidigt mål vilket gör att killarna kan slappna av och spela ut, Konstaterar Fares.

Den andra halvleken blir mer av formalia där FBK dominerar tillställningen. Det skulle också rendera i två snygga mål. Andreas ”Tosse” Larsson gör 0-4 & Tuhkanen fastställer slutresultatet till 0-5 vilket gör att FBK kan ta semester som obesegrad tabelletta.

– Skönt att ta uppehåll som serieledare. Nu går vi på ledighet och tar nya tag från den 18 juli, avslutar en nöjd Fares.

Palestinska FF – Fanna BK 0-5 (0-3)

Målen: 0-1 (3) Ismael Abdi Moussa, 0-2 (24) Micael Tuhkanen, 0-3 (42) Oliver Wikell, 0-4 (63) Andreas Larsson, 0-5 (76) Micael Tuhkanen.

Gula Kort: 1-0
Publik: 20

Övriga resultat och tabell >>>

Lämna ett svar