FBK studsade tillbaka!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK studsade tillbaka direkt från nederlaget senast mot ESK då man matchade borta mot div.5 laget Tillberga och vann med hela 5-1 (2-0).

– Att Tillberga spelar i div.5 visade sig ganska omgående, dem var en bit efter oss. Vilket också visade sig ganska tydligt på plan då det var vi som styrde matchbilden, när vi var påslagna så såg det riktigt bra ut och gjorde det riktigt jobbigt för motståndarna, precis som vi vill att det ska se ut. Hade dock lite svårt att hålla fokus och gick ner oss lite väl mycket under vissa perioder, berättar tränare Göran Westerberg.

Det gav också resultat redan i den första halvleken där Rami Abbas gör 0-1 på straff och 0-2 genom provspelande Daniel Kjöraas (från Håbo FF).

Spelövertaget fortsatte att ge resultat i den andra halvleken där Ludwig Taxén utökar till 0-3 innan hemmalaget sticker emellan och reducerar till 1-3. Det gav dock ingen större ändring i matchbilden för innan matchen är slut så utökar Daniel FBK ledningen till  4-1 innan Taxén fastställer slutresultatet till 1-5.

– Glädjande att både Jakob Smedlof och Viktor Edström gjorde comeback och såg pigga ut, likaså Rami Abbas och Markus Thorell på mitten. Och det klart, provspel och gör två mål så får man så klart plussa för Daniel med

Tillberga – Fanna BK 1-5 (0-2)

Målskyttar FBK: Daniel Kjöraas 2. Ludwig Taxén 2, Rami Abbas.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar